L’equip

Albert Rossell

Albert Rossell és periodista i assessor de comunicació i dirigeix MindandBody.es. Des de 1999 es dedica a la comunicació d’empreses i institucions (per a més informació, podeu consultar el seu LinkedIn). Com a periodista digital, s’ha especialitzat en els camps de la psicologia, les teràpies naturals i la salut integral al bloc www.albertrossell.com.

 

 
Conxita Parra

Conxita Parra és periodista especialitzada en creixement personal i salut natural.Coneix el món de les teràpies naturals com a practicant i com a comunicadora. Escriu per a les revistes Mente Sana i Dietética y Salud i dirigeix www.colorsbloc.com.

 

 
Marc Mañé

Marc Mañé és assessor, estratega i gestor de xarxes socials. Apassionat per la comunicació 2.0, defineix, planifica i executa les accions a dur a terme a Facebook, Twitter i YouTube, entre altres.  Comparteix els seus coneixements en aquest àmbit al bloc www.marcmanye.com.

Els serveis de màrqueting, publicitat i comunicació de MindandBody.es estan especialment pensats per al sector de la salut natural:


Centres de teràpies naturals · Instituts de psicologia · Empreses de dietètica, nutrició i alimentació ecològica (productes bio) · Laboratoris de plantes medicinals i productes naturals · Cosmètica natural · Balnearis spas · Homeopatia · Fitoteràpia · Associacions professionals · Editorials especialitzades · Cadenes de Gimnasos